Hallo, ik ben Nora!

Wij zijn een vriendelijke Belgisch-Australische familie die na 3 jaar Londen teruggekeerd is naar Antwerpen. Wij zijn nu op zoek naar een betrouwbare en lieve kinderoppas of oppas / huishoudster die na de schooluren op onze twee jongens (13 en 4 jaar) kan passen, vier dagen per week. De dagen kunnen ook door twee nannies worden gedeeld.

Zowel vader als moeder werken, dus dit is een exclusieve zorgrol die zo snel mogelijk van start gaat. De oppas is van maandag tot en met donderdag tot (op woensdag vanaf 12u) en tijdens schoolvakanties van 9.00 tot 19.00 uur. Flexibiliteit om af en toe een ochtend kleuterschool drop-off en babysitten te kunnen doen zou bovendien geweldig zijn!

De rol omvat de gebruikelijke nanny-taken, waaronder afhalen van de kleuterschool, helpen met huiswerk, knutselen, koken van gezonde maaltijden voor de kindjes, plus allerhande leuke binnen- en buitenactiviteiten. Onze 13-jarige is een hartelijk en lief kind met leerachterstand, dus iemand met een begripvolle en rustige ingesteldheid, is voor hem aangewezen.

De ideale kandidaat moet ervaren, en betrouwbaar zijn, met up-to-date referenties en blanco strafregister. Wij willen graag een iemand met moedertaal Nederlands, en kennis van het Engels zou een bonus zijn.

Indien interesse, horen we graag van u.

Wanneer wij een babysitter zoeken

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Leeftijd van kinderen

Baby
Peuter
Kleuter
Lagere school
Tiener

Over ons babysitgezin

Als favoriet opgeslagen 33 keer
Soort babysitter gezocht Nanny
Aantal kinderen 2
Voorkeur babysitlocatie Bij gezin thuis

Activiteiten

Lid sinds Maart 2019
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten 97%
Gemiddelde reactietijd 3 weken

Verificaties

E-mailadres
Geverifieerd
Telefoon
▒▒▒▒▒▒▒▒ 36

1 Review

Locatie

Babysitwerk in Antwerpen, Provincie Antwerpen, Vlaams Gewest

In contact komen

Meld je aan om op dit babysitadres in Antwerpen te reageren (het is gratis).

Aanmelden en reageren

Deel dit profiel

In contact komen