Hallo, ik ben Roxane!

Aan alle babysitters die graag zeker willen zijn van een vaste wekelijke bijverdienste - Wij zijn een gezin met 2 jongens (8 en 12 jaar)en we zijn op zoek naar iemand die een 3 tal dagen per week Bazil (8j) van school kan halen in Meise rond 16u30 (Kan met de bus ook eventueel - er is een directe lijn tss de school en vlakbij ons huis :-))
Aldo van 12j komt zelf van het middelbaar met de trein en de bus naar huis.
Eenmaal thuis kan je dan boterhammen geven aan de jongens en wat huiswerk maken met hun. We zijn rond 18u30 à 19U meestal weer thuis.
Wij wonen zelf in Grimbergen (buurt Molenveld)
Indien je interesse hebt, kunnen we afspreken voor een kennismakingsgesprek of als je nog extra info wil, stuur gerust een mailtje :-)
Groetjes.
Roxane

Ps - de uurvergoeding is excl vervoerskosten.

Wanneer wij een babysitter zoeken

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
Ochtend
Middag
Namiddag
Avond

Leeftijd van kinderen

Baby
Peuter
Kleuter
Lagere school
Tiener

Over ons babysitgezin

Als favoriet opgeslagen 17 keer
Soort babysitter gezocht Babysitter

Aantal kinderen

2
Voorkeur babysitlocatie Bij gezin thuis

1 Review

  • Oktober 2018

    Heb 2 jaar de jongens na school mogen opgevangen. Met heel veel spijt ben ik dit semester niet meer beschikbaar. Super lieve, begripvolle ouders en heel rustige jongens. Aldo is de oudste van de twee en heel volwassen voor zijn leeftijd. Staat altijd klaar om te helpen, is heel leergierig en kan je zeker leuke babbeltjes mee doen. Basil (het knuffelbeestje) staat altijd klaar om buiten te ravotten of binnen gezellig knus een spelletje te spelen. Echt twee schatten. Kon af en toe op de vaste dagen niet babysitten door mijn studies en daar gingen de ouders heel begripvol mee om! Mocht altijd ‘s avonds mee eten als ik na het babysitten direct door moest en werd van de eerste dag al direct heel hard verwelkomt. Heb zelfs iets gekregen voor mijn verjaardag dit jaar, heel erg tof en geapprecieerd! Gezellige en vriendelijke mensen waar ik hopelijk af en toe sporadisch nog eens mag langskomen. (Dikke groetjes aan alle vier!)

Activiteiten

Lid sinds Februari 2016
Laatste activiteit
Beantwoorde berichten 81%
Gemiddelde reactietijd 3 weken

Verificaties

E-mailadres
Geverifieerd

Locatie

Babysitwerk in Grimbergen, Provincie Vlaams-Brabant, Vlaanderen

In contact komen

Meld je aan om op dit babysitadres in Grimbergen te reageren (het is gratis).

Aanmelden en reageren

Tarief voor het babysitten

7,00 €/uur

Deel dit profiel