Activiteiten dagje uit

Activiteiten dagje uit

Dagje uit

Moet je een hele dag babysitten op de kinderen? Plan dan een leuk uitje met de babysit kinderen, mits de ouders natuurlijk toestemmen. Er zijn zoveel leuke plaatsen waar je met de kinderen naartoe kan gaan. Hieronder staan enkele tips voor een uitje.

Kinderboerderij

Kinderboerderij

Neem je babysit kindjes dan eens een keer mee naar de kinderboerderij. Een bezoek aan de kinderboerderij is een feest voor kinderen die van dieren houden. Het is dé plek om kinderen kennis te laten maken met verschillende dieren zoals paarden, geiten, kippen, konijnen enzovoorts. Kinderen zullen zich uitstekend vermaken! Zij kunnen zich helemaal uitleven en bovendien is zo'n dagje uit naar de kinderboerderij ook erg leerzaam voor hun.

Park

Park

Een park in de buurt? Maak dan een uitstapje naar het park! Het park is een plezier voor zowel jong als oud. Vooral als er een speeltuin in de buurt is waar de kinderen zich flink kunnen uitleven. Is er een vijver in het park met eendjes? Leuk om ze samen met de babysit kinderen te gaan voeren. Daarnaast is het in de zomer natuurlijk heerlijk om op het gras te gaan picknicken. Vul een picknickmand met allerlei snacks, een deken, hoed, speelgoed voor buiten en niet te vergeten, zonnebrandcreme!

Midgetgolf

Midgetgolf

Wil je een keer eens iets anders doen met de kinderen? Kies dan voor midgetgolf. Midgetgolf is een leuke bezigheid voor jong en oud. Kinderen zullen zich goed vermaken en gaan graag de uitdaging aan bij verschillende hindernissen op de golfbaan. Let er wel op dat de meeste midgetgolfbanen geopend zijn van maart tot en met oktober. Tijdens de wintermaanden zijn de meeste gesloten.

Museum

Ben je aan het babysitten op een kind met een obsessie voor dinosaurussen, ruimtes, ridders en prinsessen? Ze meenemen naar een museum kan een leuk en leerzame ervaring zijn. Ga naar een museum dat het beste past bij de interesses van het kind! Als ze de hele dag met dinosaurussen spelen, neem ze dan mee naar het natuurhistorisch museum. Er zijn zelfs enkele museums die speciaal zijn ontworpen voor kinderen, met tal van interactieve tentoonstellingen. Hoewel de meeste grote musea in steden zijn, zou je ook een leuke lokaal museum moeten kunnen vinden, zelfs in een kleinere stad.

Meer tips ontvangen?