Kinderopvang in Edegem: Beweeghelden
Kinderopvang in Edegem: Beweeghelden
Kinderopvang in Edegem: Beweeghelden

Sluiten

Beweeghelden

Hallo, wij zijn Beweeghelden!

Met ons project Beweeghelden stimuleren wij de (psycho) motorische en creatieve ontwikkeling van kinderen van de kleuter- en lagere school. Daarbij versterken we ook hun zelfvertrouwen en leren we hen o.a spelenderwijs ademhalingstechnieken aan. Ons Beweegheldenprogramma is ontwikkeld door beweegcoaches, kinesisten en onderwijzers. Door onze enorme groei zoeken wij constant coaches voor onze kampen en na-schoolse sessie te Edegem. Coaches zijn ofwel mensen die ervaring hebben met het geven van sport (turnen, L.O, dans, beweegschool) ofwel mensen die ervaring hebben in het onderwijs of in opleiding zijn, mensen die creatief kunnen denken & doen enz. contact via of De vergoeding voor een kampweek hangt af van ervaring, diploma enz. maar is minimum 300 euro.Activiteiten

Lid sinds
April 2021
Laatste activiteit

Beweeghelden heeft verstrekt

E-mailadres
Google-account

0 Reviews

Wanneer je contact hebt gehad met deze gebruiker, dan is dit de plek waar je review zal verschijnen.


0 Referenties

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Wanneer je een referentie-uitnodiging van de gebruiker hebt ontvangen, dan is dit de plek waar je referentie zal verschijnen.


Locatie

Kinderopvang in Edegem, Provincie Antwerpen, Vlaams Gewest
Bezig met laden...

Deel dit profiel

In contact komen

In contact komen

Welkom bij Babysits

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA waarvoor de Google Algemene Voorwaarden en Privacy Beleid van toepassing zijn.