Hoe een goed profiel te schrijven

Hoe een goed profiel te schrijven

Door Babysits, 2 minuten leestijd

Als je op zoek bent naar babysitwerk, dan heb je een goed profiel nodig om je kansen te vergroten om geselecteerd te worden door ouders. Je profiel is jouw persoonlijke advertentie. Als je vast loopt in het maken van een Babysits profiel, maak je geen zorgen. We hebben wat tips voor jou.

Houd er rekening mee dat ouders eerder zullen gaan voor een aantrekkelijk en compleet profiel. Zorg er dus voor dat jouw profiel zich onderscheid van de rest! Wat zijn de gouden tips voor een succesvol profiel?

  • Gebruik een goed foto waar je leuk, maar serieus op staat;
  • Vul je profielomschrijving in met leuke anekdotes en relevante vaardigheden.
  • Zorg voor een actueel overzicht van de opleiding(en) die je doet en gedaan hebt;
  • Vertel de Babysits community iets over jezelf, bijvoorbeeld waarom je graag met kinderen werkt. Geef een overtuigend verhaal. Upload een profielvideo via de Babysits mobiele app.
  • Heb je iets bijzonders te bieden? Vermeld het! Denk aan een tweede of derde taal, het bespelen van een muziekinstrument, huiswerkbegeleiding of bijzondere hobby's;
  • Een ander belangrijke tip is om duidelijk aan te geven wanneer je beschikbaar bent. Dit voorkomt dat andere gebruikers contact met jou opnemen om op te passen op tijden wanneer jij niet beschikbaar bent.

Met een kwalitatief goed profiel, is het vinden van babysitwerk via Babysits gemakkelijk. Zorg ervoor dat je jouw babysit kwaliteiten adverteert door middel van je profielomschrijving, referenties en reviews.