Babysits introduceert... Boekingen

Babysits introduceert... Boekingen

Door Babysits
4 minuten leestijd

Wil je online een babysitter boeken en betalen? Dat kan je nu doen via Babysits! Lees hier meer over onze makkelijke, veilige en cashloze-functie. Om het contact tussen ouders en aanbieders van kinderopvang verder te vergemakkelijken, lanceerde Babysits de nieuwe functie “Boekingen”. Ouders kunnen nu snel en rechtstreeks een babysit afspraak met de babysitter boeken en betalen via ons platform.

Via Babysits Boekingen kun je nu gemakkelijk betalen of betaald worden via Babysits, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over of je wel contant geld bij je hebt. Ook hoef je je geen zorgen meer te maken over of je het geld voor je dienst zult ontvangen.

Voordelen van Babysits Boekingen

 • Het boeken van je babysit afspraak via ons platform heeft zo zijn voordelen:
 • Zowel de ouder als de babysitter kunnen hun afspraken en hun schema's makkelijk beheren. Als babysitter weet je precies op welke dagen je vrij bent om te babysitten. Als ouder weet je precies op welke dagen je verzekerd bent als het om kinderopvang gaat en voor welke dagen je nog een babysitter moet vinden.
 • Ouders kunnen veilige betalingen doen via een betrouwbaar platform en er zeker van zijn dat hun geld de babysitter bereikt zodra de afspraak met succes is voltooid.
 • Babysitters krijgen een gegarandeerde betaling via ons betrouwbare platform. Zodra de babysit afspraak is afgerond, ontvangt de babysitter het geld met 100% zekerheid. Geen lastige situaties meer tussen ouders en babysitters door vergeten betalingen.
 • De transactie is zonder contant geld, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het exacte wisselgeld.
 • Het boeken van je babysit afspraak via Babysits is een manier om fraude te voorkomen in de kinderopvangbranche.
 • In geval van nood maken Babysits Boekingen makkelijke last-minute boekingen en annuleringen mogelijk, zowel voor ouders als babysitters.

Hoe het werkt

Boekingen is onze nieuwe service die ouders en babysitters de mogelijkheid biedt om hun afspraken te plannen en te betalen via onze website of onze app.

Voor ouders zijn er geen extra kosten verbonden aan het gebruik van Boekingen. We rekenen echter een toeslag over de prijs van de boeking voor babysitters om de kosten van ons betalingssysteem te dekken. Dat is dus iets waar babysitters rekening mee kunnen houden bij het bepalen van hun babysit tarief.

We waarderen herhaal boekingen, daarom levert het boeken van meerdere afspraken via Babysits je een Badge op. Boeken via Babysits is ook één van de voorwaarden om Supersitter te worden!

Een afspraak maken

 1. Vind de perfecte babysitter om voor je kind te zorgen.
 2. Nadat je contact hebt opgenomen met de babysitter en door het kennismakingsgesprek zeker weet dat dit de juiste babysitter is voor je gezin, klik je op de knop "Boekingsaanvraag" in het profiel van de babysitter. Je kan ook vanuit je inbox een boeking aanvragen, de boekingsmogelijkheden verschijnen aan de zijkant van de chat met de gewenste babysitter.
 3. Stel een datum en tijd in voor de babysit afspraak en schrijf de babysitter een bericht met wat extra informatie zodat zij kunnen beslissen of de afspraak en je gezin bij hen passen.
 4. Zodra de babysitter de boeking accepteert, betaal je voor de boeking.
 5. Voilá, je babysit afspraak is bevestigd en gepland.
 6. Als de afspraak is afgerond, ontvangt de babysitter het geld binnen 5 tot 10 dagen. Ze ontvangen een e-mail met de dag wanneer de betaling naar schatting zal worden overgemaakt.

Waar je de boekingen kunt vinden

Zodra je inlogt op je account, kan je al je geplande boekingen rechtsboven op de pagina vinden. Je ziet een tabblad met de naam 'Boekingen' direct naast je Inbox.

Hoe je de afspraak kunt annuleren

Op de Boekingen pagina zie je al je huidige, eerdere en toekomstige boekingen. Open de boeking die je wil annuleren en klik op de knop "Boeking annuleren". Zodra je erop klikt, wordt je afspraak met succes geannuleerd.

Op het moment dat één van de partijen de boeking annuleert, ontvangt de andere partij een e-mailbevestiging en een pushmelding van deze annulering zodat iedereen te allen tijde goed op de hoogte is van de actuele stand van de boeking.


Oppas gezocht? Vind dan snel een oppas bij jou in de buurt!

Oppas Antwerpen

Oppas Brussel

Oppas Gent

Oppas Turnhout

Oppas Brugge

Vind meer oppassen