Maak kennis met de Oppas van de Maand Eline

Maak kennis met de Oppas van de Maand Eline

Nieuw
Door Babysits
3 minuten leestijd

Om je kennis te laten maken met een aantal ervaren en gepassioneerde oppassen introduceren wij elke maand de Oppas van de Maand van Babysits. De Oppas van de Maand is een kinderoppas die via Babysits aan de slag is en positieve reacties heeft gekregen van de ouders op ons platform.

Deze maand hebben we de oppas Eline uit Geraardsbergen geïnterviewd om meer over haar te weten te komen.

Quote oppas van de maand

Wanneer ben je begonnen met babysitten?

Al van jongs af aan ga ik graag om met jongere kinderen en vond ik het altijd super leuk om op mijn jongere broers te passen. Ik kreeg ook regelmatig de kans om op jongere kinderen van vrienden en familie te passen en met hen te spelen. Na enkele jaren besloot ik mij uiteindelijk bij Babysits aan te melden om op een meer regelmatige basis bij verschillende gezinnetjes te kunnen babysitten. Van deze beslissing heb ik nog geen seconde spijt gehad!

Hoe vaak babysit je?

Hoe vaak ik ga babysitten is zeer afwisselend. Dit is dan ook wat ik zo leuk vind aan deze job. Ik heb zelf de mogelijkheid om in te plannen hoe vaak ik ga oppassen, wat zeer handig is in combinatie met mijn studies. Meestal kies ik ervoor om minstens 1x per week te babysitten, soms is dit wat vaker.

babysitter

Hoe oud zijn de kinderen waar je op past en wat vind je leuk aan de leeftijd?

Ik pas op kinderen van allerlei leeftijden schommelend tussen 2 en 12 jaar. Ik zou niet kunnen kiezen welke leeftijd ik het leukste vind. Jonge kinderen vragen doorgaans wat meer aandacht, maar deze aandacht geef ik met veel plezier aan ze, omdat ze zo schattig en lief zijn! Babysitten op iets oudere kinderen is ook heel leuk. Zij hebben vaak allerlei hobby's die ze mij dan met veel plezier uitleggen en je kunt met hen ook zeer interessante gesprekken voeren.

Wat vind je zo leuk aan babysitten?

De flexibiliteit bij babysitten is sowieso een groot voordeel. Maar daarnaast haal ik ook gewoon bijzonder veel voldoening uit het blij maken van kinderen. Ik vind het verschrikkelijk leuk om uit te zoeken wat de hobby's en interesses zijn van de kindjes, zodat ik hen een hele leuke tijd kan laten beleven. Het voelt gewoon zeer goed om te merken dat je aanwezigheid een positieve impact kan maken op het leven van een kind.

Wat is je beste ervaring als babysitter?

Mijn beste ervaring als babysitter is toch wel telkens het horen van de kinderen dat ze me gemist hebben. Ik vind het zo lief dat ze ook aan me denken buiten de babysit-uren, waardoor ik altijd extra gemotiveerd terugga. Ook koester ik allerlei momentjes met de kinderen zoals voor het eerst een tekening krijgen of samen ronddansen op hun lievelingsliedjes.

Quote babysitter van de maand


Vond je dit interview met de oppas van de maand Eline interessant? Check dan zeker het interview met de BOTM Clizia uit Italië!

Overtuigd om de super oppas bij jou in de buurt te vinden? Neem een kijkje naar de oppas in jouw omgeving!