Hoe wij werken

Hoe wij werken

Babysits is een openbaar community platform dat babysitters en ouders met elkaar verbindt

Ons model is eenvoudig

Zoek naar babysitters of babysitwerk, neem contact op en maak een afspraak. Met dit gebruiksvriendelijke platform, geweldige klantenservice en een groeiende community van gebruikers, is Babysits de makkelijkste manier om kinderopvang diensten en kinderopvang werk te vinden en plannen.

Wij helpen ouders

Wij helpen ouders door de beste zoekervaring te creëren. Met tal van zoekopties, is het gemakkelijk om de perfecte babysitter voor jouw gezin te vinden. Vervolgens faciliteren wij de communicatie tussen jou en de juiste babysitter via ons intuïtieve berichtensysteem en onze afsprakenplanner. Met deze functies kun je snel een goede selectie maken!

Wij helpen babysitters

Wij helpen babysitters door flexibiliteit, vrijheid en kansen te bieden. Wij vragen geen commissie en geven jou de mogelijkheid om met ouders over je eigen uren en salaris te onderhandelen. Met ons badges systeem, kun je jouw zichtbaarheid voor ouders en jouw kansen op het vinden van de perfecte baan vergroten. Kortom, ons platform laat jou je eigen baas zijn.

Tarieven

Het Babysits platform is volledig gratis voor babysitters. Aan ouders en bedrijven vragen wij een kleine vergoeding om contact op te nemen met babysitters.

Meer over tarieven

Het is belangrijk om te weten dat Babysits geen bemiddelaar is. In plaats daarvan geven wij jou de verantwoordelijkheid. Ons doel is om ouders en babysitters met elkaar te verbinden, zodat de vraag en het aanbod naar kinderopvang het meest efficiënt op elkaar kunnen worden afgestemd. Babysits screent geen platformleden. Dit betekent dat leden van de community verantwoordelijk zijn voor het screenen, interviewen en het maken van hun keuze.