Succesverhalen van de Babysits community

Babysitters.be is een handige site om in contact te komen met anderen. Nadat ik een account had aangemaakt, kreeg ik binnen 24 uur al veel reacties binnen van babysitters in mijn omgeving. Hierdoor had ik al snel een babysit kunnen vinden voor onze dochter.

Stefanie, Brugge

Ik kwam op Babysitters.be terecht via een kennis. Wij zochten een leuke babysitter voor na schooltijd, omdat het een stuk voordeliger is dan het kinderdagverblijf. Nadat wij een oproep hadden geplaatst, kregen wij binnen een dag veel berichten van babysitters uit onze buurt. Uiteindelijk hebben wij een leuke en zorgzame babysit aan overgehouden. Top!

Yousra, Oostkamp

Ik ben 16 jaar en ik moest van mijn ouders werk zoeken. Door het reageren op de oproepen van ouders kwam ik snel in contact met een gezin. Ik ben erg tevreden met deze site en babysit al sinds maart bij een gezin met twee kinderen. Echt heel fijn!

Peter, Schaarbeek

Mijn man en ik waren op zoek naar buitenschoolse opvang voor onze zoontje van zes. Wij kregen al vrij snel reacties van de babysitters. Mede dankzij de site hebben wij een goede match kunnen vinden. Het klikte gelijk tussen Sem en de babysitter! Ben dus erg tevreden over de dienst.

Diana, Boom