Succesverhalen van de Babysits community

Babysits is een fijn platform als je op zoek bent naar babysitwerk. Ik zocht een bijbaantje voor in het weekend en een account aanmaken via deze site gaat ontzettend gemakkelijk en snel. Ik kreeg vanzelf een bericht van een ouder in mijn buurt die mij graag wilde ontmoeten. Dus ben er tevreden over!

Charlotte, Brussel

Babysits is een handige site om in contact te komen met anderen. Nadat ik een account had aangemaakt, kreeg ik binnen 24 uur al veel reacties binnen van babysitters in mijn omgeving. Hierdoor had ik al snel een babysit kunnen vinden voor onze dochter.

Stefanie, Brugge

Ik ben 16 jaar en ik moest van mijn ouders werk zoeken. Door het reageren op de oproepen van ouders kwam ik snel in contact met een gezin. Ik ben erg tevreden met deze site en babysit al sinds maart bij een gezin met twee kinderen. Echt heel fijn!

Peter, Schaarbeek

Ik kwam op Babysits terecht via een kennis. Wij zochten een leuke babysitter voor na schooltijd, omdat het een stuk voordeliger is dan het kinderdagverblijf. Nadat wij een oproep hadden geplaatst, kregen wij binnen een dag veel berichten van babysitters uit onze buurt. Uiteindelijk hebben wij een leuke en zorgzame babysit aan overgehouden. Top!

Yousra, Oostkamp