Succesverhalen van de Babysits community

Omdat ik naast school wat wilde bijverdienen en ik goed met kinderen overweg kan kwam ik bij Babysits terecht. Twee dagen nadat ik mijn profiel aanmaakte op de site kreeg ik al reactie van ouders die bij me in de buurt wonen. Heb een notificatie gekregen op mijn mobiel en meteen contact gezocht met de ouders. Ze hebben twee kleine jongens waarmee ik goed kan opschieten.

Gabriella, Gent

Via deze website heb ik een onthaalouder gevonden. Ik wilde dat mijn zoontje met andere kinderen kon spelen en dit was een goedkopere alternatief dan het kinderdagverblijf. Mijn zoontje gaat nu nog steeds iedere dag met veel plezier naar de onthaalouder toe.

Teske, Antwerpen

Babysits is een fijn platform als je op zoek bent naar babysitwerk. Ik zocht een bijbaantje voor in het weekend en een account aanmaken via deze site gaat ontzettend gemakkelijk en snel. Ik kreeg vanzelf een bericht van een ouder in mijn buurt die mij graag wilde ontmoeten. Dus ben er tevreden over!

Charlotte, Brussel

Ik ben 16 jaar en ik moest van mijn ouders werk zoeken. Door het reageren op de oproepen van ouders kwam ik snel in contact met een gezin. Ik ben erg tevreden met deze site en babysit al sinds maart bij een gezin met twee kinderen. Echt heel fijn!

Peter, Schaarbeek