Babysits Community thema's

Babysits Community thema's

Vind het beste huisdier voor je familie - TEST
Tips voor ouders

Vind het beste huisdier voor je familie - TEST Nieuw

Overwegen jij en je gezin om een ​​huisdier in je gezin te adopteren? Doe onze 'welk huisdier past bij mij test' om te zien welke soorten huisdieren het beste zijn voor jou en je gezin!

Babysitvragen: Wat vraag je aan de ouders voor het babysitten?
Tips voor babysitters

Babysitvragen: Wat vraag je aan de ouders voor het babysitten? Nieuw

Vraag je je af welke vragen belangrijk zijn om te stellen voordat de ouders weggaan? Door de volgende babysitvragen te stellen voordat de babysitafspraak begint, weet je zeker dat je klaar bent voor het babysitwerk!

Gezonde Halloween hapjes voor kinderen
Recepten voor kinderen

Gezonde Halloween hapjes voor kinderen Nieuw

Oktober staat in het teken van Halloween. Dat betekent huiveringwekkende films, Snoep of je Leven en spookachtige Halloween hapjes. Halloween is een feest die al jaren voornamelijk in Amerika wordt gevierd. In Nederland en België is dit...

Knutselen met bladeren - DIY voor kinderen
Do It Yourself

Knutselen met bladeren - DIY voor kinderen

Knutselen met kinderen is het leukste wat er is. Dus pak je knutselspullen er maar bij, want we hebben weer een heel leuk knutselwerkje gemaakt die ook nog eens in het teken staat van de natuur!

Oppassen.nl wordt Babysits.nl
Nieuws

Oppassen.nl wordt Babysits.nl Nieuw

Het online oppasplatform Oppassen.nl heeft vandaag aangekondigd dat zij haar naam gaat veranderen naar Babysits.nl. De naamswijziging weerspiegelt de naam van het internationale bedrijf Babysits.

Mindfulness voor kinderen - Dankbaarheidspot
Activiteiten • Do It Yourself

Mindfulness voor kinderen - Dankbaarheidspot

Deze dankbaarheidspot met gratis printables is een leuke mindfulness activiteit voor kinderen. Mindfulness kan kinderen helpen met hun emoties, gedachten en hen helpen gedragingen te herkennen en te beheren.

Gezonde snack met banaan
Recepten voor kinderen

Gezonde snack met banaan Nieuw

Iedereen houdt van bananen, omdat ze lekker en gezond zijn. Je kunt ze vanuit de scheel eten of ze pureren en er bananenbrood of bananenpannenkoekjes mee maken. Wij besloten om er een heerlijke traktatie van te maken en de bananen in die...

Checklist voor een kindveilig huis
Tips voor ouders

Checklist voor een kindveilig huis Nieuw

De veiligheid van kinderen is één van de belangrijkste dingen ter wereld, vooral thuis. Let op ouders en onthaalouders: door de 5 tips van Babysits te volgen, word je een meester in het huis veilig maken voor je kinderen.

Makkelijke vlechten voor beginners
Tips voor ouders

Makkelijke vlechten voor beginners Nieuw

Wil je beter leren vlechten of ben je op zoek naar mooie kapsels met vlechten voor kinderen? Lees dan vooral verder, want in dit artikel leren wij van Babysits je hoe je verschillende vlechten kunt maken en geven we je meerdere ideeën vo...

Bevroren yoghurt hapjes
Recepten voor kinderen

Bevroren yoghurt hapjes

Hete zomerdagen staan ​​voor de deur en wat is er lekkerder dan op een warme zomerdag een koud ijsje eten? Bekijk ons recept om de perfecte gezonde snack voor kinderen te maken voor de aankomende zomer!

Yoga voor kinderen
Activiteiten

Yoga voor kinderen

Zijn je kinderen snel gestrest en kunnen ze zich moeilijk concentreren? Yoga kan de oplossing zijn! Yoga is buitengewoon gunstig voor volwassenen en kinderen. Het is een van de meest uitgebreide activiteiten waarbij lichaam, geest en zie...

Wat zijn Babysits-badges?
Platform tips

Wat zijn Babysits-badges?

Als je op zoek bent naar een babysitter of babysitwerk, is een van de eerste dingen waar je aan moet denken je zichtbaarheid op het platform. Om je zichtbaarheid te verbeteren, zou je meer badges moeten verdienen!