Hoe het werkt

Hoe het werkt

Babysits is een openbaar community platform dat babysitters en ouders met elkaar verbindt

Waarom zou ik Babysits gebruiken?

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een fijne babysitter of babysitwerk, Babysits maakt het eenvoudig en transparant. Jij hebt de volledige controle over je profiel, tarieven, wie je kiest om mee te werken en hoe je met andere leden omgaat.

Wij geven jou de controle

Lees reviews en gedetailleerde profielen met betrouwbare gebruikersverificaties. Screen, interview en maak je keuze. Plan en betaal afspraken via het platform. Babysits maakt elke stap makkelijk, van het vinden van een babysitter of babysitwerk tot het plannen van afspraken.

Jouw babysitter of babysitwerk in 3 stappen

Inspect profiles and users carefully

1. Zoek

Lees gedetailleerde profielen en reviews. Zoek naar een incidentele, last-minute, parttime of fulltime hulp of werk.

Communicate through Babysits

2. Contact

Screen, interview en maak je keuze. Gezinnen betalen ons pas als zij contact opnemen met een babysitter. Babysitters kunnen gratis berichten versturen.

Plan your appointments through Babysits

3. Boek

Plan en betaal je boekingen via Babysits, babysitters worden betaald na de babysitafspraak. Download afschriften voor onkosten- of belastingaangiften.

Het is belangrijk om te weten dat Babysits geen bemiddelaar is. In plaats daarvan geven wij jou de verantwoordelijkheid om je eigen weloverwogen keuzes te maken. Babysits voert geen screenings uit op de leden van het platform. Dit betekent dat leden van de community zelf verantwoordelijk zijn voor het screenen, interviewen en het maken van hun keuze.