Over ons

Over ons

Samen maken we babysitten transparant

Babysits gaat over ons allemaal: een community van ouders, babysitters, kinderen en het Babysits-team. Benieuwd naar de rol die jij speelt?

De ouders

De ouders

Het kan moeilijk zijn om online een betrouwbare oppas te vinden. Dit is waar Babysits te hulp schiet. Wij bieden een transparant platform, zodat jij erop kunt vertrouwen dat je kinderen in goede handen zijn.

Als je op zoek bent naar een kiekeboe-fanaat, luier-expert, zandkasteel bouwer, huiswerkhulp of kussengevecht speler, wij zijn er voor jou!

Hoe Babysits werkt

De babysitters

De babysitters

Vind je het leuk om je eigen baas te zijn en je eigen uren en loon te bepalen? Ben je helemaal gek op kinderen en wil je relevante werkervaring opdoen en extra geld verdienen?

De Babysits-community is de perfecte plek voor kiekeboe-fanaten, luier-experts, zandkasteel bouwers, huiswerkhulpen of kussengevecht spelers!

Hoe Babysits werkt

De kinderen

De kinderen

De veiligheid en het comfort van de kinderen staat voorop. Maatregelen zoals verificatie van een officieel identiteitsbewijs, reviews, referenties en meer nemen de zorgen van ouders weg.

Daarnaast omvatten onze Community Thema's advies over kinderopvang, DIY's, recepten en activiteiten om quality time met kinderen door te brengen.

Vertrouwen en veiligheid

Community Thema's

Het Babysits-team

Het Babysits-team

Babysits is in 2008 opgericht door Peter van Soldt. Hij was gemotiveerd door het idee om een gebruiksvriendelijk platform te ontwikkelen dat ouders zowel vrijheid als gemoedsrust biedt: vanuit hier is onze missie om communities rondom kinderopvang wereldwijd te ondersteunen ontstaan.

Tegenwoordig bestaat Babysits uit een gemotiveerd team dat werkt aan veilige, toegankelijke en betaalbare kinderopvang. We hechten veel waarde aan transparantie en continue verbetering.

Waar we voor staan

Bij Babysits geloven we in het ondersteunen van sociaal welzijn en ervoor zorgen dat we een leefbare planeet achterlaten voor de kinderen die de hartslag zijn van onze wereldwijde community.

Daarom is Babysits lid geworden van Leaders For Climate Action, een organisatie van gelijkgestemde bedrijven die beloofd hebben actie te ondernemen tegen koolstofvervuiling en klimaatverandering.

Lees hier meer over hoe we dit doen:

small-colorful

Een groeiend wereldwijd netwerk van kinderopvangaanbieders, ouders en het internationale team erachter

3.200.000+
Leden
28.500+
Steden
53+
Landen