Dagje uit met de kinderen

Dagje uit met de kinderen

Door Babysits
2 minuten leestijd

Als je de hele dag aan het babysitten bent, waarom vraag je dan niet aan de ouders of je de kinderen mee mag nemen voor een leuk uitje? Er zijn zoveel leuke plaatsen waar je met de kinderen naartoe kan gaan die niet alleen leuk voor hun zijn, maar ook voor jou! Hieronder staan enkele tips voor een uitje.

Kinderboerderij

Neem je babysit kindjes eens een keer mee naar de kinderboerderij. Een bezoek aan de kinderboerderij is een feest voor kinderen die van dieren houden. Het is dé plek om kinderen kennis te laten maken met verschillende dieren zoals paarden, geiten, kippen, konijnen enzovoorts. Kinderen zullen zich uitstekend vermaken! Zij kunnen zich helemaal uitleven en bovendien is zo'n dagje uit naar de kinderboerderij ook erg leerzaam voor hun. Maak je geen zorgen, er zijn vaak kinderboerderij medewerkers aanwezig die op de dieren letten. Dit betekent dat jij ook kunt ontspannen en genieten van de ervaring!


Park

Een park of een speeltuin in de buurt? Maak dan een uitstapje, kinderen vinden het leuk om buiten te zijn! Vooral als er een speeltuin in de buurt is waar de kinderen zich flink kunnen uitleven. Wanneer er een vijver met eendjes in het park is, is het leuk om samen met de babysit kinderen de eendjes te voeren. Daarnaast is het in de zomer natuurlijk heerlijk om op het gras te picknicken. Vul een picknickmand met allerlei snacks, en niet te vergeten een deken, pet, speelgoed en zonnebrandcreme!


Midgetgolf

Als je iets sportievers met de kinderen wil doen, probeer dan eens midgetgolf. Midgetgolf is een leuke en stimulerende bezigheid voor kinderen om hun speelse kant naar boven te brengen. Met kleurrijke banen en creatieve obstakels, blijven de kinderen bezig en uitgedaagd. Houd het spannend door er een kleine wedstrijd van te maken! Houd er rekening mee dat de meeste minigolfbanen in de wintermaanden gesloten zijn.


Museum

Ben je aan het babysitten op een kind met een obsessie voor dinosaurussen, ruimtes, ridders en prinsessen? Ze meenemen naar een museum kan een leuk en leerzame ervaring zijn. Ga naar een museum dat het beste past bij de interesses van het kind! Als ze de hele dag met dinosaurussen spelen, neem ze dan mee naar het natuurhistorisch museum. Er zijn zelfs enkele musea die speciaal zijn ontworpen voor kinderen, met tal van interactieve tentoonstellingen. Hoewel de meeste grote musea in steden zijn, zou je ook een leuke lokaal museum moeten kunnen vinden, zelfs in een kleinere stad.

Word lid van de Babysitter Community!

Meld je gratis aan