Voor de pers

Voor de pers

Door deze Site te gebruiken, ga ik akkoord met de Algemene Voorwaarden. Alle inhoud die van de Site is gedownload (fotografie, audio en video, enz.) mag alleen voor redactionele doeleinden worden gebruikt. Elk ander gebruik van de content van de Site, maar niet beperkt tot persoonlijk of commercieel gebruik, is strikt verboden.

Over Babysits

Over Babysits

Onze missie om kinderopvang communities te empoweren, heeft Babysits naar 82 landen geleid, verdeeld over 6 continenten.

Met meer dan 4.000.000 gebruikers wereldwijd, wordt ons platform gedreven door veilige, toegankelijke en betaalbare kinderopvang aan te bieden. We geven ouders en aanbieders van kinderopvang de autoriteit en transparantie om hun eigen, weloverwogen beslissingen te nemen over kinderopvang.

Lees meer over ons

Neem contact op

Ons team werkt graag samen met journalisten over de hele wereld om onze unieke verhalen te delen. Wil je een verhaal schrijven over Babysits of samenwerken? Neem contact met ons op.

Wij staan altijd open voor mogelijke samenwerkingen! Wil je meer weten over Babysits en manieren waarop we kunnen samenwerken, bekijk dan onze mediakit.

Download de Babysits-mediakit

Babysits Merk

In de pers

Onder andere in...

De Standaard Huis van het Kind Libelle Marie Claire Le Petit Moutard Jureca Tadaaz Touring Blog