Doe de babysit-test

Doe de babysit-test

Vind een babysitter of babysit job, of blijf op de hoogte van de nieuwste kinderopvangtips!

Ga vandaag nog gratis aan de slag.

Beginnen
Door Babysits
8 minuten leestijd

Denk je dat een babysit job de juiste baan is voor jou? Ben je comfortabel met luiers verschonen of maaltijden koken? Speel je graag spelletjes en heb je plezier met kinderen? Ben je geknipt voor babysitting? Doe deze korte babysit-test om iedereen je kennis te bewijzen! Ben je er klaar voor?

Deze test bestaat uit 11 vragen over het onderwerp "Hoe zorg je voor de kinderen terwijl je aan het babysitten bent". Vergeet niet dat slechts één antwoord goed is, dus neem de tijd om het beste antwoord te kiezen! Voordat je deze test maakt, pak een pen (een potlood is ook goed) en papier om je antwoorden op te schrijven!

Vraag 1. Je past op een 3-jarig meisje dat met haar speelgoed wil spelen. Hoe reageer je

Vraag 2. Je bent aangekomen bij het huis waar je gaat babysitten. Je past op een 2-jarige jongen die nog nooit eerder met een babysitter is achtergelaten. Nadat de ouders zijn vertrokken, begint het kind te huilen. Wat doe jij?

Vraag 3. Het meisje waar je voor zorgt, wil je een YouTube-video laten zien over haar favoriete liedje zodat je samen kunt dansen. Wat denk je dat beter is om te doen?

Vraag 4. De drie kinderen waarop je vanavond gaat babysitten, zijn meer dan schattig. Je neemt selfies met de kinderen. Wat doe je?

Vraag 5. Het is tijd voor het avondeten. Je gaat zitten om met de kinderen te eten, maar één van hen is een moeilijke eter. Ze houdt haar mond dicht en weigert iets te eten. Wat doe jij?

Vraag 6. Je zorgt voor het eerst voor een baby van 6 maanden oud. Het is tijd om de baby te voeden. Hoe verwarm je de babyfles?

Vraag 7. De ouders komen te laat en sturen je een bericht met de vraag om de pasgeboren baby naar bed te brengen. Hoe positioneer je de baby?

Vraag 8. De 6-jarige waar je voor zorgt, is verdwenen terwijl je zijn zusje naar bed bracht. Je vindt hem in de keuken met afwasmiddel in zijn mond en in zijn handen. Wat doe je?

Vraag 9. Je past op een broer en een zus en ze beginnen te vechten. Hoe stop je ze?

Vraag 10. Het is bedtijd voor de kinderen, maar ze willen nog niet slapen. Wat doe je?

Vraag 11. Wat voor activiteit stel je voor als het kind zich verveelt?


Gefeliciteerd, de test is voorbij! Kijk welk soort babysitter jij bent:

Babysitter test

Als babysitten misschien niet de juiste baan voor je lijkt, maar je echt gemotiveerd bent om te leren, raden wij je aan om enkele van onze Community Thema-artikelen te lezen om beter te begrijpen hoe je voor kinderen kunt zorgen:

Ongeacht je score, kun je altijd door middel van onze tips, leren om een geweldige babysitter te worden! Als je gemotiveerd bent, is alles mogelijk!

Word lid van de Babysitter Community!

Meld je gratis aan