6 tips voor een goed profiel

6 tips voor een goed profiel

Vind een babysitter of babysit job, of blijf op de hoogte van de nieuwste kinderopvangtips!

Ga vandaag nog gratis aan de slag.

Beginnen
Door Babysits
5 minuten leestijd

Als je op zoek bent naar een babysit job, dan heb je een goed profiel nodig om je kansen te vergroten om geselecteerd te worden door ouders. Je profiel is jouw persoonlijke advertentie. Als je vast loopt in het maken van een Babysits profiel, maak je geen zorgen. We hebben wat tips voor jou, zodat je snel een babysitadres vindt!

Houd er rekening mee dat ouders eerder een babysitter zullen kiezen met een aantrekkelijk en compleet profiel. Zorg er dus voor dat jouw profiel zich onderscheid van de rest! Wat zijn de gouden tips voor een succesvol profiel?

Tip 1. Profielfoto

Gebruik een goede foto van jezelf waar je leuk, maar serieus op staat. Zorg ervoor dat jouw gezicht duidelijk in beeld is. Je kan namelijk maar één keer een eerste indruk maken bij de ouders. En je wil als babysitter natuurlijk wel positief, serieus en betrouwbaar overkomen.

Bekijk ons andere artikel over hoe je een professionele profielfoto maakt.

Tip 2. Motivatie

Naast je profielfoto is je motivatie het eerste wat de ouders op Babysits zullen opmerken op je profiel. Je kunt je motivatie als je persoonlijke visitekaartje zien. Het is belangrijk om een goede motivatie te hebben die uitlegt wie je bent, waarom je graag wilt babysitten en wat je ervaringen zijn. Vul je profielomschrijving in met leuke anekdotes en relevante vaardigheden. Zo trek je de aandacht van de ouders en is de kans groter dat je snel babysitwerk vindt.

Hier kun je meer tips vinden over het schrijven van een goede motivatie als babysitter.

Tip 3. Ervaring

Specificeer of je al ervaring hebt met babysitten. Heb je bijvoorbeeld al een aantal jaar gewerkt voor een familie of heb je ervaring met werken met kinderen met speciale behoeften? Geef dit dan aan in je profiel. Laat families waar je al voor hebt gewerkt hiernaast ook een referentie of review schrijven voor op je profiel.

Tip 4. Opleidingen

Heb je een relevante studie of cursus gevolgd of heb je een EHBO-certificaat? Zorg dan voor een actueel overzicht van de opleiding(en) die je doet en gedaan hebt. Dit geeft ouders vaak een veilig gevoel en vergroot voor jou de kans om een babysit job te vinden.

Tip 5. Specialisatie

Als je iets speciaals hebt aan te bieden, zoals een tweede taal, huiswerkbegeleiding, het bespelen van een instrument of een andere bijzondere hobby, is het een goed idee om dit aan te geven.

Tip 6. Babysit tarief

Wanneer je gaat werken als babysitter wil je hoogstwaarschijnlijk ook geld verdienen. Dit is waarom het belangrijk is om alvast in je profiel aan te geven hoeveel jij graag per uur wilt verdienen voor het de babysit job.

Geen idee hoeveel jij per uur voor babysitten kunt vragen? Lees hier hoe je jouw babysit tarief opstelt.

Tip 7. Beschikbaarheid

Een ander belangrijke tip is om duidelijk aan te geven wanneer je beschikbaar bent. Dit voorkomt dat andere gebruikers contact met jou opnemen om op te passen op tijden wanneer jij niet beschikbaar bent.

Tip 8. Profielvideo

Vertel de Babysits community iets over jezelf, bijvoorbeeld waarom je graag wilt babysitten en wat je zo leuk vindt aan kinderen. Het is belangrijk dat je een overtuigend verhaal geeft. Dit kan je natuurlijk in jouw profielomschrijving doen, maar met een profielvideo kan dit nog beter! Via de Babysits App kan je snel en gemakkelijk zo'n profielvideo maken. Een video zegt namelijk meer dan duizend foto's!

Met een kwalitatief goed profiel, is het vinden van babysitwerk via Babysits gemakkelijk. Zorg ervoor dat je jouw babysit kwaliteiten adverteert door middel van je profielomschrijving, referenties en reviews.

Zoek een babysit job in jouw stad:

Profiel

Word lid van de Babysitter Community!

Meld je gratis aan