De Babysits App

De Babysits App

Vind een babysitter of babysit job, of blijf op de hoogte van de nieuwste kinderopvangtips!

Ga vandaag nog gratis aan de slag.

Beginnen
Door Babysits
4 minuten leestijd

Naast ons Babysits platform kun je ook gebruik maken van onze Babysits App. Als je liever je babysit-afspraken boekt of je berichten beantwoordt via je telefoon, is de Babysits app wellicht handig voor jou!

Tegenwoordig heeft bijna niemand meer tijd om achter hun bureau te gaan zitten, hun computer of laptop te openen en te controleren of ze berichten hebben ontvangen. Omdat bijna iedereen zijn telefoon bij zich heeft, is het gemakkelijker om je telefoon te controleren op nieuwe berichten. Daarnaast kun je zelfs een babysitter of babysit job vinden terwijl je in de trein zit, naar de voetbaltraining van je kind kijkt of op de bank zit. Via de Babysits app vind je altijd en overal een babysitter of babysit job in de buurt.

The Babysits App

Bekijk wie er in je regio is

Voordat je je aanmeldt, kun je al zien wie er in je omgeving woont, zodat je weet of er ‘kandidaten’ zijn die aan jouw behoeften voldoen. Met de Babysits app kun je zelfs op de kaart zien wie er in de buurt woont.

Filter je behoeften

Via de filters op de app kun je je wensen filteren. Wil je een babysitter met recensies en referenties, van een bepaalde leeftijd of met minimaal twee jaar ervaring? Wil je een gezin dat hulp zoekt bij huiswerk? Met de filters vind je gemakkelijk de juiste babysit-match voor jou!

Controleer de profielen

Bekijk de profielen van de Babysits-gebruikers. Bekijk hun profielvideo's, bekijk profielfoto's, lees hun motivatie, reviews & referenties, controleer hun verificaties en de beschikbaarheid.

Geef je favoriete gebruikers een hart

Als je een gezin of babysitter ziet die je geschikt lijkt, kun je het profiel een hart geven, zodat je de volgende keer dat je de app gebruikt, deze specifieke gebruiker heel makkelijk weer kunt terug vinden. Dit maakt je beslissing veel gemakkelijker, omdat je niet alle profielen hoeft te onthouden die je leuk vond!

Aanmelden

Via de Babysits-app kun je je aanmelden met je gebruikersnaam en wachtwoord of met je Google- of Facebook-account. Dit maakt het voor iedereen eenvoudig om zich aan te melden.

Maak een profiel en specificeer je behoeften

Heb je genoeg babysitters of ouders gevonden bij jou in de buurt en wil je contact met ze opnemen? Dan is het tijd om je profiel aan te maken . Via de Babysits app kun je eenvoudig je gegevens en wensen invullen. Ben jij bijvoorbeeld een babysitter en wil je ook helpen met huiswerkbegeleiding, of kan je alleen in het weekend werken? Specificeer het in je profiel, zodat ouders al deze belangrijke informatie kunnen lezen. Als ouder kun je gemakkelijk aangeven wat voor soort gezin je bent en wat voor babysitter je zoekt. Door echt specifiek te zijn in je profiel, kunnen de andere gebruikers gemakkelijker ‘je leren kennen’, kijken of ze aan de vereisten zouden voldoen en de perfecte babysit-match vinden.

Zichtbaarheid

Kies de zichtbaarheid van je profiel. Via de app kun je kiezen of je je profiel privé wilt houden, je profiel voor iedereen zichtbaar is of dat alleen de gebruikers van Babysits je profiel kunnen zien.

Profielvideo

Via een profielvideo kun je een eerste glimp van wie de persoon achter het profiel is zien, wat het profiel en de persoon weer veel betrouwbaarder maken. Daarom kun je via de app een profielvideo uploaden. Laat je gezicht zien en laat andere gebruikers weten wie je bent en wat je zoekt. Een profielvideo zegt meer dan 1.000 foto's en wordt sterk aanbevolen.

Contact

Wacht tot je een bericht ontvangt of stuur zelf berichten. Daarnaast ontvang je meldingen van de app, zodat je geen bericht van een Babysits-gebruiker mist.

Lees tips en tricks

Het is nu ook mogelijk om onze community artikelen te lezen via de app. De artikelen zijn voor de gebruikers die graag wat extra tips en tricks willen ontvangen over;

Haal het beste uit je ervaring met Babysits door de Babysits-app te gebruiken!

Word lid van de Babysitter Community!

Meld je gratis aan