Wat is de gemiddelde prijs van babysitters?

Wat is de gemiddelde prijs van babysitters?

Door Babysits, 2 minuten leestijd

Benieuwd hoeveel je je babysitter moet betalen of hoeveel andere babysitters vragen voor hun babysitwerk? Zoek niet verder! We hebben de gemiddelde uurtarieven van babysitters, uit de 21 landen waar we actief zijn, voor je op een rijtje gezet:

Na het vergelijken van de gemiddelde babysit uurtarieven per land, zien we dat de Nederlandse en Luxemburgse babysitters met een tarief van €6,60 een van de laagste uurtarieven vragen. In Portugal vraagt de gemiddelde babysitter het minst met een tarief van €6,44 per uur.

De vraag luidt dan ook al snel: in welke landen worden babysitters het meest betaald? De top drie best betalende landen zijn Zwitserland, Denemarken en Australië. In Australië verdient een babysitter gemiddeld €11,11 per uur, terwijl dit in Denemarken nog iets hoger ligt met €12,31 per uur. Het hoogste uurtarief wordt aan de Zwitserse babysitters betaald, die gemiddeld €15,34 per uur verdienen.

Houd er rekening mee dat deze verschillen in het gemiddelde uurloon tussen babysitters in verschillende landen, deels ontstaan door verschillen in de kosten van het levensonderhoud en het inkomen tussen de landen. Hoewel babysitters in Zwitserland het meeste verdienen, zijn de gemiddelde prijzen van producten en diensten daar ook hoger dan in andere landen.

Vraag je je af wat de gemiddelde babysitter in uw land berekent? Bekijk de volgende infographic om erachter te komen!

babysittingprices_worldwide